Πρόσθεσε έως 7 μόρια
στην αίτησή σου
για το ΑΣΕΠ!

Πιστοποίησε την γνώση σου στα Αγγλικά με αναγνώριση ΑΣΕΠ

Κέρδισε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με πιστοποιητικό Αγγλικών από την LanguageCert με διεθνή αναγνώριση και κατάλληλο για το ΑΣΕΠ.

Προλαβαίνεις να προσθέσεις επιπλέον μόρια στην αίτησή σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας στους διαγωνισμούς, δίνοντας μία LanguageCert Online εξέταση.
Μην χάνεις χρόνο!

  • Αγόρασε την εξέταση
  • Κλείσε την εξέτασή σου άμεσα, έως και 4 ώρες από την αγορά της (βάση διαθεσιμότητας)
  • Πραγματοποίησε την εξέταση σου και λάβε τα αποτελέσματα σε 3 εργάσιμες μέρες
  • Απόκτησε το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό σε 3 εργάσιμες μέρες

 

Ποια πιστοποίηση Αγγλικών χρειάζομαι;

Για επιπλέον μόρια στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ θα χρειαστείς ένα από τα παρακάτω πιστοποιητικά Αγγλικών ανάλογα με το επίπεδο γνώσης σου.

 

Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος για να κάνεις την εξέτασή σου όπου και όποτε σε βολεύει! Ένας υπολογιστής, μια web κάμερα και σύνδεση στο διαδίκτυο είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις online εξέταση και να πιστοποιήσεις τη γνώση σου στην αγγλική γλώσσα.

  • Αγόρασε και προγραμμάτισε την εξέτασή σου
  • Επίλεξε τον χώρο που σε βολεύει και κάνε την εξέταση αγγλικών όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι ή το γραφείο σου
  • Ένας επιτηρητής είναι παρών live για να διασφαλίσει την αξιοπιστία της εξέτασης και να σε καθοδηγήσει κατά τη διάρκειά της
 

Μην χάσεις την ευκαιρία να προσθέσεις 4 επιπλέον μόρια στην αίτησή σου για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ! Κάνε εγγραφή για να αποκτήσεις το ECDL Πιστοποιητικό και πάρε 50% έκπτωση για την LanguageCert Online εξέταση αγγλικών που θέλεις να κάνεις. Το κουπόνι για την έκπτωση θα σου δοθεί από το ECDL Εξεταστικό Κέντρο και έχει ισχύ μέχρι και 24 Φεβρουαρίου.

 

Βρες Κέντρο ECDL